TOČKA: 2.





PREDMET:
- Prijedlog godišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Zagreba za 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa javnih potreba u predškolskom odgoju i obrazovanju te skrbi o djeci rane i predškolske dobi Grada Zagreba za 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa javnih potreba u osnovnom odgoju i obrazovanju Grada Zagreba za 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa javnih potreba u srednjem odgoju i obrazovanju Grada Zagreba za 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa javnih potreba učeničkog i studentskog standarda te sredstava za pomoć djeci zagrebačkih branitelja poginulih i nestalih u Domovinskom ratu za 2018. za razdoblje siječanj - prosinac 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Zagreba za 2018. godinu
- Izvješće o izvršenju Programa javnih potreba u sportu Grada Zagreba za 2018.
- Izvješće o izvršenju sportskog programa i plana sredstava za sufinanciranje programa javnih potreba u sportu Grada Zagreba s naslova SSGZ-a za 2018. godinu
- Izvješće o izvršenju Programa javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2018. godinu
- Izvješće o izvršenju Programa radova na području prometa i komunalnog gospodarstva u Gradu Zagrebu za 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa radova kapitalnih ulaganja u objekte za društvene djelatnosti u Gradu Zagrebu za 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja promicanja ljudskih prava u 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja međugradske i međunarodne suradnje u 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja europskih integracija i fondova Europske unije za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja zaštite potrošača, promicanja poduzetništva i obrta, promocije inovatorstva na hrvatskom i međunarodnom tržištu i razvoja turizma u 2018. za razdoblje siječanj - prosinac 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja održive energetske politike te suzbijanja posljedica klimatskih promjena i prilagodbe tim promjenama, zaštite okoliša i održivog razvoja u 2018. za razdoblje siječanj - prosinac 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa financiranja programa i projekata iz područja udruga mladih ili udruga za mlade za 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja zaštite zdravlja u 2018. za razdoblje siječanj-prosinac 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji, boraca II. svjetskog rata i civilnih invalida rata u 2018. za razdoblje siječanj - prosinac 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja u 2018. za 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja pružanja socijalnih usluga u 2018. za 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja prevencije neprihvatljivog ponašanja djece i mladeži u 2018. za 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja za unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom u 2018. za 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja zaštite životinja, poljoprivrede, šumarstva i lovstva u 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja sustava civilne zaštite u 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa sufinanciranja provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije u 2018. za područje kulture
- Izvješće o izvršenju Programa sufinanciranja provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije u 2018. za područje branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji, boraca II. svjetskog rata i civilnih invalida rata za 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa sufinanciranja provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije u 2018. za unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom za 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa sufinanciranja provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije u 2018. za socijalnu zaštitu za 2018.
- Izvješće o izvršenju Programa sufinanciranja provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije u 2018. za područje sustava civilne zaštite
- Izvješće o izvršenju Programa sufinanciranja provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije u 2018. za područje zaštite zdravlja za 2018.
- Izvješće o izvršenju programa javnih potreba za obavljanje djelatnosti Hrvatske gorske službe spašavanja - Stanice Zagreb za 2018.

Predlagatelj:
Gradonačelnik Grada Zagreba i Sportski savez Grada Zagreba

Matično radno tijelo:
Odbor za financije
Nadležna radna tijela:
Odbor za Statut, Poslovnik i propise, Odbor za gospodarski razvoj, Odbor za komunalno gospodarstvo, Odbor za prostorno uređenje, Odbor za zaštitu okoliša, Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo, Odbor za zdravstvo, Odbor za socijalnu skrb, Odbor za obrazovanje i sport, Odbor za kulturu, Odbor za mladež, Odbor za međugradsku i međunarodnu suradnju, Odbor za mjesnu samoupravu, Odbor za sigurnost i prevenciju urbanih rizika, Odbor za kontrolu, Odbor za nacionalne manjine, Odbor za branitelje, Gradska koordinacija za ljudska prava, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Grada Zagreba


AKTI:

DOPIS PREDLAGATELJA
GODIŠNJI IZVJEŠTAJ: o izvršenju Proračuna (4 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa javnih potreba u predškolskom odgoju i obrazovanju te skrbi o djeci rane i predškolske dobi Grada Zagreba za 2018. (1 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa javnih potreba u osnovnom odgoju i obrazovanju Grada Zagreba za 2018. (1 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa javnih potreba u srednjem odgoju i obrazovanju Grada Zagreba za 2018. (1 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa javnih potreba učeničkog i studentskog standarda te sredstava za pomoć djeci zagrebačkih branitelja poginulih i nestalih u Domovinskom ratu za 2018. za razdoblje siječanj - prosinac 2018.
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Zagreba za 2018. godinu (1 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa javnih potreba u sportu Grada Zagreba za 2018. (2 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju sportskog programa i plana sredstava za sufinanciranje programa javnih potreba u sportu Grada Zagreba s naslova SSGZ-a za 2018. godinu (3 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2018. godinu (3 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa radova na području prometa i komunalnog gospodarstva u Gradu Zagrebu za 2018. (1 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa radova kapitalnih ulaganja u objekte za društvene djelatnosti u Gradu Zagrebu za 2018. (1 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja promicanja ljudskih prava u 2018.
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja međugradske i međunarodne suradnje u 2018.
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja europskih integracija i fondova Europske unije za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2018.
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja zaštite potrošača, promicanja poduzetništva i obrta, promocije inovatorstva na hrvatskom i međunarodnom tržištu i razvoja turizma u 2018. za razdoblje siječanj - prosinac 2018.
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja održive energetske politike te suzbijanja posljedica klimatskih promjena i prilagodbe tim promjenama, zaštite okoliša i održivog razvoja u 2018. za razdoblje siječanj - prosinac 2018. (1 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa financiranja programa i projekata iz područja udruga mladih ili udruga za mlade za 2018.
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja zaštite zdravlja u 2018. za razdoblje siječanj - prosinac 2018. (1 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji, boraca II. svjetskog rata i civilnih invalida rata u 2018. za razdoblje siječanj - prosinac 2018. (1 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja u 2018. za 2018. (1 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja pružanja socijalnih usluga u 2018. za 2018.
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja prevencije neprihvatljivog ponašanja djece i mladeži u 2018. za 2018. (1 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja za unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom u 2018. za 2018. (1 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja zaštite životinja, poljoprivrede, šumarstva i lovstva u 2018. (1 MB)
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa financiranja udruga iz područja sustava civilne zaštite u 2018.
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa sufinanciranja provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije u 2018. za područje kulture
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa sufinanciranja provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije u 2018. za područje branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji, boraca II. svjetskog rata i civilnih invalida rata za 2018.
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa sufinanciranja provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije u 2018. za unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom za 2018.
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa sufinanciranja provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije u 2018. za socijalnu zaštitu za 2018.
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa sufinanciranja provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije u 2018. za područje sustava civilne zaštite
IZVJEŠĆE: o izvršenju Programa sufinanciranja provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije u 2018. za područje zaštite zdravlja za 2018.
IZVJEŠĆE: o izvršenju programa javnih potreba za obavljanje djelatnosti Hrvatske gorske službe spašavanja - Stanice Zagreb za 2018.
DOPIS VIJEĆIMA GRADSKIH ČETVRTI
IZVJEŠĆE ODBORA ZA POLJOPRIVREDU, ŠUMARSTVO I VODNO GOSPODARSTVO
IZVJEŠĆE POVJERENSTVO ZA RAVNOPRAVNOST SPOLOVA GRADA ZAGREBA
IZVJEŠĆE ODBORA ZA MJESNU SAMOUPRAVU
IZVJEŠĆE ODBORA ZA KULTURU
IZVJEŠĆE GRADSKA KOORDINACIJA ZA LJUDSKA PRAVA
IZVJEŠĆE ODBORA ZA MEĐUGRADSKU I MEĐUNARODNU SURADNJU
IZVJEŠĆE ODBORA ZA KOMUNALNO GOSPODARSTVO
IZVJEŠĆE ODBORA ZA MLADEŽ
IZVJEŠĆE ODBORA ZA BRANITELJE
IZVJEŠĆE ODBORA ZA ZDRAVSTVO
IZVJEŠĆE ODBORA ZA PROSTORNO UREĐENJE
IZVJEŠĆE ODBORA ZA SIGURNOST I PREVENCIJU URBANIH RIZIKA
IZVJEŠĆE ODBORA ZA NACIONALNE MANJINE
IZVJEŠĆE ODBORA ZA SOCIJALNU SKRB
IZVJEŠĆE ODBORA ZA OBRAZOVANJE I SPORT
IZVJEŠĆE ODBORA ZA KONTROLU
IZVJEŠĆE ODBORA ZA GOSPODARSKI RAZVOJ
IZVJEŠĆE ODBORA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA
IZVJEŠĆE ODBORA ZA STATUT, POSLOVNIK I PROPISE
IZVJEŠĆE ODBORA ZA FINANCIJE
DOPIS PREDLAGATELJA: dostava odgovora na upite radnih tijela
ODGOVOR: Odboru za komunalno gospodarstvo
ODGOVOR: Odboru za kulturu
ODGOVOR: Odboru za mjesnu samoupravu (1 MB)
DOPIS PREDLAGATELJA: dostava očitovanja na upite radnih tijela
OČITOVANJE: Odbor za gospodarski razvoj
OČITOVANJE: Odbor za gospodarski razvoj 2 dio
OČITOVANJE: Odbor za kontrolu
OČITOVANJE: Odbor za kontrolu 2 dio
OČITOVANJE: Odbor za prostorno uređenje
OČITOVANJE: Odbor za mjesnu samoupravu 2 dio